PosterGaraget tillhör MYON Solution som förutom PosterGaraget driver Spelmanual.se samt LiteRoligareInredning.se. Vi har drivit webhandel sedan början av 2000. Vår första butik var www.coolcard.se, som fortfarande drivs idag av en av de gamla delägarna. Även om Anders inte skulle gilla att vi kallade honom gammal. =)

Inredningsintresset har alltid funnit och under 2014-2017 drev vi en inredningsbutik i Västerås. Toms Corner. Då hittade vi många roliga leverantörer med massor med knasiga och spännande prylar. Efter ett tag såg vi att det var webbhandeln som var roligast och 2015 startades LiteRoligareInredning.se och 2017 startade PosterGaraget.se. Här kan vi nörda ner oss i roliga poster, plåtskyltar och tavlor. Vi försöker fortfarande hitta nostalgiska, tokiga och coola poster som inte finns i varenda inredningsbutik.

Här kommer du aldrig att hitta en ”Carpe Diem”-tavla.. Så, då var det sagt.

Hoppas du hittar något kul att ha på väggen. Hittar du inget just nu är du alltid välkommen att höra av dig och berätta vad du letar efter. Vi har många leverantörer som kanske kan hitta just det DU är på jag efter.

Ha en riktigt bra dag!

Med vänliga hälsningar

Tommy, grundare och VD.