Välkommen till PosterGaraget.se!

Välkommen till PosterGaraget.se!

Vi håller på att bygga upp en butik där vi kommer att sälja posters, tavlor och skyltar som är lite roligare, lite snyggare och mycket coolare!

Här kommer du garanterat INTE att hitta tavlor med ”Carpe Diem”.

Så, då var det sagt.

Vi håller just nu på att fylla butiken med nya artiklar och det kommer in nytt nästan varje dag. Är du redan nu sugen på att handla funkar faktiskt PayPal som betalningslösning just nu. Framöver kommer det att komma flera valmöjligheter bara vi får tid och tekniken att chilla med varandra så ska det ordna sig. Vi har avtal med Payson Kortbetalning, Delbetalning och Faktura och när allt är som det ska kommer vi även att ha möjlighet att använda Swish.

Det är roligare att ha kul än att ha tråkigt!

Återkom gärna med jämna mellanrum för att se vad som har tillkommit i sortimentet och vill du ha ett nyhetsbrev, en gång per månad med nyheter, kan du slänga iväg ett mail till: tommy@postergaraget.se

Välkommen till PosterGaraget!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: